Domeinnamen

De naam van een bedrijf of website is erg belangrijk. Het is uw online visitekaartje wat duidelijk maakt wat u doet of verkoopt. Het is daarom aan te raden om een pakkende naam te bedenken die makkelijk te onthouden is.

.NL

€ 10 per jaar

.COM

€ 15 per jaar

.EU

€ 15 per jaar

Andere opties

Naast de bekende .nl, .com en .eu extensies is het ook mogelijk om andere varianten te registreren. Zo kunt u denken aan .community (voor verenigingen bijvoorbeeld) of .frl voor als je een doelgroep in Friesland hebt. 


Heb je vragen over de andere extensies of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Waarom heb ik een domein nodig?

Een domeinnaam is uw unieke adres op het internet. Elke site die voor iedereen toegankelijk moet zijn heb je dus een domeinnaam nodig. 

Kan ik meerdere domeinnamen registreren?

Het is mogelijk (en zelf verstandig) om meerdere domeinnamen te registreren. Iedereen kan namelijk een domein registreren. Zo adviseren wij indien mogelijk om de .nl, de .com en eventueel de .be te registreren. Zo bent u eventuele kapers te slim af.

Kan ik het domein ook gebruiken voor email?

Ja, uiteraard is dat mogelijk. Het domein kan eenvoudig gekoppeld worden aan emailsystemen zoals Microsoft Outlook, Google G-suite of Zoho email. 

Een persoonlijke vraagbaak

INSPIRATIE NODIG?

Soms komt u er zelf niet uit over wat te kiezen. Wij helpen graag bij uw keuze. Tijdens een live videosessie leggen wij de mogelijkheden uit en kunnen direct kijken welke domeinnamen nog beschikbaar zijn. 

Bekijk gegevens
Uitverkocht
} catch (e) { ((console || {}).error || function () {}).error(e); }